Munkaerő-közvetítés és fejvadászat

Egy szervezet sikere mindig a dolgozóin múlik. Azon, hogy megfelelően képzett és motivált kollégákkal dolgozunk-e együtt vagy sem. Felkutatásuk és kiválasztásuk azonban nem egyszerű feladat: szaktudást és jelentős időráfordítást igényel.

Ha az Ön cége inkább a fő tevékenységére koncentrálna, akkor bízza ránk a kiválasztási folyamatait. Szakembereink minden esetben alaposan felmérik a vállalati igényeket, és ehhez igazítják a toborzási és kiválasztási szempontokat és módszereket. Elvégezzük Ön helyett az idő- és erőforrásigényes feladatokat, így önnek már csak a legmegfelelőbb jelöltekkel kell találkoznia.

Beszéljünk személyesen!

Kérjen időpontot és tanácsadónk felkeresi Önt egy ingyenes konzultációval.

Szakértői segítség kicsiknek és nagyoknak

Hitvallásunk, hogy nincs két egyforma ember, úgy, ahogy nincs két egyforma cég sem. Akármekkora, akármilyen profilú cége is legyen, biztosak vagyunk abban, hogy egyedi személyzeti igényei vannak. Mi ebben segítünk. Kiválasztási szolgáltatásainkat úgy építettük fel, hogy a néhány fős kisvállalkozás és a több ezer fős nagyvállalat egyaránt az egyedi igényeinek megfelelően, a legjobb embereket találja meg segítségünkkel.

Toborzási és kiválasztási szolgáltatásaink

Nálunk nem a klasszikus és ma már egyre kevésbé hatékony munkaerő-közvetítéssel találkozhat, hanem teljesen újraértelmezett módszertannal. A munkaerő-közvetítési szolgáltatásunknál jelenleg nincsen hatékonyabb módja a legjobb szakemberek és középvezetők megtalálásának.

Hogy minden méretű cég egyaránt megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást, a munkaerő-közvetítési szolgáltatásainkat két csoportra osztottuk:

Közvetítési alapszolgáltatások

CV Basic

Amennyiben az Ön szervezetében jól működő HR folyamatok vannak, csak még több jelentkezőre van szüksége, akkor a CV Basic szolgáltatásunkat ajánljuk. Ennek során annyit teszünk, hogy nagy számú megfelelő jelöltet bocsátunk az Önök rendelkezésére, és a kiválasztás marad az Önök hatáskörében.

CV Pro

Ha az Önök cége felesleges teherként tekint a kiválasztásra, a nem megfelelő jelöltek kiszűrésére, akkor a CV Pro szolgáltatásunk a megfelelő. Tanácsadóink leveszik a vállukról a terhet: nem csak meghirdetjük az állást a lehető leghatékonyabb csatornákon, hanem a beérkezett jelentkezéseket a munkakörnek és az elvárásoknak megfelelően előszűrjük.

CV Premium

Ha a leendő munkatársukat nem kizárólag a vállalati szempontokra fókuszálva, hanem a pozícióval kapcsolatos objektív mércével szeretnék kiválasztani, akkor az előző két megoldást érdemes a HR interjúkkal kibővíteni. A HR interjú során nem csak meghirdetjük az állást és előszűrjük a jelentkezőket, hanem szakértőink kompetenciaalapú interjút folytatnak a potenciális jelöltekkel. Így Önnek már csak a legalkalmasabb 3-5 jelölttel kell találkoznia. Ezzel időt és energiát takarítunk meg Önnek.

Professzionális kiválasztási szolgáltatások

Munkaerő-közvetítés

Ahogy korábban említettük, nálunk nem a megszokott munkaerő-közvetítési szolgáltatással találkozhat. Azon felül, hogy meghirdetjük az állást, szűrjük, interjúztatjuk a jelentkezőket, egy Önökhöz dedikált tanácsadóval segítünk a megfelelő munkaköri leírás kialakításában, a pozíció leírásban és a kompetenciamátrix felállításában. Sőt, szükség esetén Magyarország vezető önéletrajz-adatbázisaiból plusz jelölteket állítunk. Erre pedig garanciát is vállalunk!

Assessment Center

A tudomány jelenlegi állása szerint a kiválasztás legobjektívebb módja. Ha egyszerre több jelölt közül szeretne dönteni, vagy szeretné jobban felmérni, hogy kikkel is fog dolgozni, akkor az assessment center – más néven értékelő központ – szolgáltatásunk garancia arra, hogy Ön a legkompetensebb jelöltet választja.

Fejvadászat

Magas beosztású vezetőknél vagy speciális tudású szakembereknél a hagyományos keresési folyamatok már nem elég hatékonyak. A fejvadászat, vagy szebb nevén a direkt keresés olyan speciális formája a kiválasztásnak, amikor egy jelenleg is aktívan dolgozó jelöltnek teszünk ajánlatot. Önnek azért előnyös a fejvadász szolgáltatásunk, mert nem hirdetjük meg az állást, így senki sem fog tudomást szerezni a keresésről. Mi felkutatjuk a piacot és elhozzuk Önnek a legjobb vezetőt vagy szakembert.

Kérjen ajánlatot!

Tanácsadónk személyesen keresi fel Önt egy díjmentes tanácsadással és igényfelméréssel.

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Kérje ajánlatunkat