Munkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzésről

A munkaerő-kölcsönzés a jelenleg elérhető legrugalmasabb foglalkoztatási forma. A termelését, üzletmenetét mindig a megrendelésekhez tudja igazítani anélkül, hogy embereket kellene felvennie vagy elbocsájtania. Mi rövid idő alatt felkutatjuk és munkába állítjuk a megfelelő számú dolgozót, és a teljes adminisztráció is a mi gondunk.

A más néven bérmunkaként is emlegetett munkaerő-kölcsönzés egy hármas jogviszonyon alapul, melynek három szereplője a munkavállaló, a kölcsönbeadó és a kölcsönbevevő. A munkavállalóval nem Ön köt munkaszerződést, hanem mi. A munkavállalók azonban csak technikailag a mi alkalmazottaink, a valós munkavégzés Önöknél történik, és az utasítási jogköröket is az Önök cége gyakorolhatja. Ez azért előnyös, mert Önök bármikor rugalmasan változtathatják a szükséges létszámot, illetve megegyezés szerint mi viselhetjük a kockázatokat is (szabadság, táppénz, stb.).

A munkaerő-kölcsönzés hármas jogviszonya
A munkaerő-kölcsönzés hármas jogviszonya

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk

A munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkkal többé nem fog gondot jelenteni a munkaerő-szükséglet változása. Cégében mindig rendelkezésre fog állni a szükséges létszám. Nem kell többet a munkavállalók papírmunkájával sem foglalkoznia, hiszen azt is mi végezzük. A folyamat gyors, hiszen szakértőink a már bevált csatornákon hatékony módszerekkel toborozzák a jelölteket, sőt az is előfordulhat, hogy néhány nap alatt (ha ott éppen megszűnik az igény) egy másik partnerünktől tudunk átcsoportosítani Önökhöz embereket.

Kiemelt figyelem a mindennapokban

Partnerünkként Ön kiemelt figyelmet kap tőlünk. Egy dedikált szakértő projektvezető segíti az együttműködésünket a munkaerő-kölcsönzésben nap mint nap. Sőt, bizonyos létszám felett biztosítunk egy on site managert is, aki az Ön telephelyén segít a munkavállalóknak a tájékozódásban, ügyintézésben, a mindennapokban. Így a szokásos kisebb munkavállalói problémák semmiképpen nem az Önök munkatársait terhelik le.

Szakértő kiválasztás

A munkaerő-közvetítéssel együtt Ön profitálhat a HR tanácsadóink szakértelméből is, hiszen nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik a toborzást. Így garantáltan a legmegfelelőbb munkavállalókkal dolgozhat, ezáltal csökken a fluktuáció.

Gyorskölcsönzési szolgáltatásunk

Gyorsan van szüksége munkaerőre? Rövid időre vagy szezonálisan kell csak megemelkedett létszám? A gyorskölcsönzési szolgáltatásunk segítségével egyik napról a másikra, költséghatékonyan csökkentheti vagy növelheti a dolgozók létszámát. Mindez nem jelent sem adminisztrációs többletet, sem egyéb kötelezettséget. Ahogy a normál munkaerő-kölcsönzés esetében, úgy itt is: Ön csak a ledolgozott órák után fizet.

Inkubátor szolgáltatás

Inkubátor szolgáltatásunk során a munkavállalókat Önök meghatározott ideig munkaerő-kölcsönzés keretein belül foglalkoztatják, majd utána egy tapasztalt, a szervezetükbe már beilleszkedett dolgozót vehetnek saját állományukba. Ezt a módszert beépíthetik a jutalmazási rendszerbe is, így motiválva az alkalmazottakat. Inkubátor szolgáltatásunk esetén Önök élvezhetik a kölcsönzés előnyeit: a rugalmasságot és a tanácsadóink szakértelmét, ugyanakkor a saját állományukat is építhetik.

Akár külföldről is

Határainkon túli irodahálózatunknak és toborzóinknak köszönhetően bejáratott módszerekkel toborzunk külföldi munkavállalókat. Rendszeresen tartunk tájékoztatókat, és a dolgozók utazásának, szállásának gondját is levesszük az Önök válláról. A külföldi érdeklődők jellemzően erős motivációval, munkabírással érkeznek Magyarországra, az esetleges nyelvi nehézségeket pedig egy, szerbül/ukránul, stb. és magyarul egyaránt beszélő műszakvezetővel is meg lehet oldani. Sok külföldi származású dolgozó pedig magyar ajkú, így még ez a probléma sem áll fenn. Az Önök részéről nem kell más, csak az igény és a nyitottság, minden mást megoldunk.

Kérjen ajánlatot!

Tanácsadónk személyesen keresi fel Önt egy díjmentes tanácsadással és igényfelméréssel.

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Kérje ajánlatunkat