A Viapan Dologidő szolgáltatásai cégek számára

Emberközpontú személyzeti megoldások az Önök cégére szabva

A Viapan Dologidő Kft. komplex személyzeti megoldásokat nyújt az Önök cégének a munkaerő-közvetítés és fejvadászat, munkaerő-kölcsönzés, HR-gazdálkodás, valamint akár a gondoskodó elbocsátás terén is.

Vannak válaszaink a munkaerő-piac változásaira!

Professzionális HR-szolgáltatóként érzékeljük, hogy újfajta stratégiák szükségesek a munkavállalók figyelmének felkeltésére, a bizalmuk elnyerésére. A megfelelő személyek kiválasztása és a tehetségek megtartása a legnagyobb kihívása a vállalkozásoknak. Szakértőink az Önök cégére szabott egyedi, rugalmas megoldásokkal segítenek, hogy mindez hatékonyabb legyen. Levesszük a vállukról az erőforrásigényes feladatokat, hogy Önök már csak a termelésre koncentrálhassanak.

Nincs két egyforma ember. Nincs két egyforma cég. Ezért kínálunk személyre szabott megoldásokat.

A Viapan Dologidő számokban:

Évente több mint 7000 munkavállaló
Évente több, mint 200 közvetített pozíció
Havonta több száz hirdetés és kampány
Országszerte 12 Viapan Dologidő-iroda

Partnereink ezért választanak bennünket:

  • elérhető, proaktív tanácsadóink gondoskodnak arról, hogy Önnél zavartalanul folyhasson a munka

  • alapos helyismeret az országos hálózatnak köszönhetően

  • kreatív toborzási módszerek, melyekkel olyan célcsoportokat is fel tudunk kutatni, akiket a hagyományos módszerekkel nem lehet elérni

  • modern, hatékony, gyakorlatias módszertan a HR-folyamatokban

Fordulhat hozzánk, ha...

  • gyorsan sok munkavállalóra van szüksége

  • szakemberre vagy speciális szaktudású egyénre van szüksége

  • keresi az elérhető legjobb jelölteket egy adott területen

  • HR-gazdálkodási feladatokat adna át

  • elbocsátásban szeretne segítséget

Munkaerő-közvetítés és fejvadászat

A klasszikus munkaerő-közvetítéshez képest sokkal hatékonyabb módszertannal dolgozunk, hogy megtaláljuk a megfelelő embert a megfelelő helyre. Alap és prémium szolgáltatásunknak köszönhetően Önök dönthetik el, hogy milyen mértékben vonódjunk bele a kiválasztási folyamatba. Az alapszintű szolgáltatásunk leveszi az Önök válláról a toborzás terhét, de meghagyja az interjúztatást és a döntést az Önök hatáskörében. A prémium szolgáltatásunkat választva pedig az egész folyamatot a szakértőink végzik.

Munkaerő-kölcsönzés

Rövid idő alatt nagy számú dolgozót tudunk munkába állítani a termelés hatékonysága érdekében. Ugyanakkor erőforrás helyett emberként tekintünk a munkavállalókra, fontosnak tartva az alapos kiválasztásukat és a motiválásukat. Kreatív módszereinkkel olyan személyeket is képesek vagyunk megszólítani, akiket a hagyományos csatornákon már nem lehetséges. Figyelemfelkeltő de megbízható álláshirdetéseket fogalmazunk, amelyek a célközönségnak szólnak.

Minden projektet egy projektvezetőnk kísér figyelemmel, aki egész idő alatt az Önök rendelkezésére áll. Kérdés, probléma esetén hozzá fordulhatnak. Rendszeresen riportozzuk a folyamatot, hogy hatékonyabbá tehessük a foglalkoztatást, és a munkavállalók elégedettek legyenek. A munkaviszony megszűnésekor exit interjúkat készítünk, így egyre többet tanulhatunk a munkavállalók igényeiről és motivációiról is. Ezt a tudást pedig Önök is hasznosíthatják a fejlesztéseik során.

 

Hasznos információk

Szolgáltatásaink

Kérje ajánlatunkat