A Viapan Dologidőről

A Viapan Dologidő egy munkaerő-közvetítő és munkaerő-kölcsönző cég. 2001 óta dolgozunk azon, hogy segítségünkkel te is közelebb kerülhess céljaidhoz, új állást találhass. A fő tevékenységünk, hogy összehozzuk a munkáltatókat a munkavállalókkal. Szakértő tanácsadók és megbízható munkáltatók várnak Téged országszerte.

Azért vagyunk, hogy megadjuk az embereknek a munka örömét

Mit adhat nekem a Viapan Dologidő?

Röviden: álláskeresőknek munkát, cégeknek alkalmazottat.

Ha Te álláskereső vagy…

Akkor Neked abban segítünk, hogy megtaláld az ideális munkahelyet. Segítünk a jelentkezési folyamatban és a munkád során is.

Nálunk egy helyen találsz egy csokor álláshirdetést, amelyeknek két típusa lehet:

  1. munkaerő-közvetítés: ilyenkor mi csak közvetítünk, ahogy a szó is mutatja: azaz megtalálunk Téged a leendő munkáltatódnak.

  2. munkaerő-kölcsönzés: ekkor szintén a partnercégünknél dolgozol, viszont velünk kötsz munkaszerződést és mi utaljuk a fizetést.

Számos törvényi előírásnak kell megfelelnünk, és a célunk a dolgozóink elégedettsége. Ezért megbízhatóan dolgozunk annak érdekében, hogy Te szívesen menj munkába.

Mit jelent a megbízhatóság?

Nem ígérjük, hogy minden feladat és munka szuper érdekes és izgalmas lesz, de:

  • a hirdetéseinkben igyekszünk mindent pontosan, részletesen közölni

  • a honlapon szereplő állások valóban léteznek

  • minden jelentkező kap visszajelzést (ez időben elhúzódhat, ha a kollégánk éppen leterhelt)

  • minden állás bejelentett, legális munka

  • a kölcsönzött dolgozók fizetése garantáltan pontosan érkezik

  • munkatársaink elérhetők, készségesen válaszolnak a kérdésekre, problémákra

Ha Ön munkáltató...

Akkor Önnek abban segítünk, hogy megtalálja az ideális jelölteket, munkatársakat munkaerő-közvetítési vagy munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásaink segítségével.

Akár a toborzási és/vagy a kiválasztási feladatokat adná át nekünk, akár munkaerő-kölcsönzőként állhatunk a rendelkezésére, a lényeg, hogy levesszük az Ön válláról a toborzási és adminisztrációs terheket Tanácsadóink rendelkezésre állnak, ha segítségre van szükség vagy éppen tegnapra kellett volna plusz 20 fő. Ön már csak a legjobb jelöltekkel vagy akár a munkába állásra kész munkatársakkal találkozik, így a cége a termelésre koncentrálhat.

A Viapan Dologidő a Viapan Group tagjaként egy a piacon egyedülálló cégcsoport tagja. Rálátásunk van a HR folyamatok egészére, így komplex és újszerű megoldásokat adunk az Önök folyamatosan változó HR és üzleti kihívásaira.