Jelenlegi hely

Kiválasztás, munkaerő közvetítés

Egy szervezet sikere mindig a benne dolgozókon múlik. Azon, hogy megfelelően képzett és motivált kollégákkal dolgozunk-e együtt vagy sem.

Toborzási és kiválasztási szolgáltatásainkkal megtalálhatja a legmegfelelőbb munkatársakat, akikkel a cége sokkal jobban fog teljesíteni. Velünk szakértő kezekben vannak a kiválasztási folyamatai, így Ön sokkal fontosabb dolgokra, cége vezetésére, HR-esként pedig az emberek képzésére és motiválására tud koncentrálni. Elvégezzük Ön helyett az idő és erőforrásigényes feladatokat, így önnek már csak a legmegfelelőbb jelöltekkel kell találkoznia.

Beszéljünk személyesen!

Kérjen időpontot és tanácsadónk felkeresi Önt egy ingyenes konzultációval.

Szakértői segítség kicsiknek és nagyoknak

A Viapan Group, így a Dologidő hitvallása, hogy nincs két egyforma ember, úgy, ahogy nincs két egyforma cég sem. Önnek egyedi személyzeti igényei vannak és mi ebben segítünk. Kiválasztási szolgáltatásainkat úgy építettük fel, hogy a néhány fős kisvállalkozás és a több ezer fős nagyvállalat egyaránt az egyedi igényeinek megfelelően, a legjobb embereket találja meg segítségünkkel.

Munkaerő közvetítés

Nálunk nem a klasszikus és ma már egyre kevésbé hatékony munkaerő közvetítéssel találkozhat, hanem teljesen újraértelmezett módszertannal. A munkaerő közvetítési szolgáltatásunknál jelenleg nincsen hatékonyabb módja a legjobb szakemberek és középvezetők megtalálásának.

Hogy minden méretű cég egyaránt megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást, a munkaerő közvetítési szolgáltatásainkat két csoportra osztottuk:

Közvetítési alapszolgáltatások

CV Basic

Amennyiben az Ön szervezetében jól működő HR folyamatok vannak, csak még több jelentkezőre van szüksége, akkor a CV Basic szolgáltatásunk a legmegfelelőbb.

CV Pro

Sok idejét veszi el, hogy kiszűrje a nem megfelelő jelentkezőket egy állásra? A CV Pro a megoldás! Tanácsadóink leveszik a válláról a terhet és nem csak meghirdetjük a hálózatunkon az állását, hanem a beérkezett jelentkezéseket a munkakörnek és az elvárásoknak megfelelően előszűrjük.

CV Premium

Ha a leendő munkatársát vállalaton kívüli, objektív szemüvegen keresztül szeretné kiválasztani, akkor az előző két megoldást érdemes a HR interjúkkal kibővíteni. A HR interjú során nem csak meghirdetjük az állását és előszűrjük a jelentkezőket, hanem szakértőink kompetencia alapú interjút folytatnak a potenciális jelöltekkel. Így Önnek már csak a legalkalmasabb 3-5 jelölttel kell találkoznia. Ezzel időt és energiát spórolunk Önnek.

Professzionális kiválasztási szolgáltatások

Munkaerő közvetítés

Ahogy korábban említettük, nálunk nem a megszokott munkaerő közvetítési szolgáltatással találkozhat. Azon felül, hogy meghirdetjük az állást, szűrjük, interjúztatjuk a jelentkezőket, egy Önhöz dedikált tanácsadóval segítünk Önnek a megfelelő munkaköri leírás kialakításában, a pozíció leírásban és a kompetenciamátrix felállításában. Sőt, szükség esetén Magyarország vezető önéletrajz-adatbázisaiból plusz jelölteket állítunk. És erre még garanciát is vállalunk!

Assessment Center

A tudomány jelenlegi állása szerint a kiválasztás legobjektívebb módja. Ha egyszerre több jelölt közül szeretne dönteni, vagy szeretné jobban felmérni, hogy kikkel is fog dolgozni, akkor az assessment center – más néven értékelő központ – szolgáltatásunk garancia arra, hogy Ön a legkompetensebb jelöltet választja.

Fejvadászat

Magas beosztású vezetőknél vagy speciális tudású szakembereknél a hagyományos keresési folyamatok már nem elég hatékonyak. A fejvadászat, vagy szebb nevén a direkt keresés olyan speciális formája a kiválasztásnak, amikor egy jelenleg is aktívan dolgozó jelöltnek teszünk ajánlatot. Önnek azért jó a fejvadász szolgáltatásunk, mert nem hirdetjük meg az állást, így senki sem fog tudomást szerezni a keresésről. Mi felkutatjuk a piacot és elhozzuk Önnek a legjobb vezetőt vagy szakembert.

Kérjen ajánlatot!

Tanácsadónk személyesen keresi fel Önt egy díjmentes tanácsadással és igényfelméréssel.