HR Karrier Program a Dologidőnél

Dologidő Karrier Program

Tedd meg az első lépést a HR karriered építéséért!

Kik vagyunk mi és mit csinálunk?

A Dologidő Kft. a Viapan Group cégcsoport tagja, ami Magyarország meghatározó HR szolgáltató csoportja. A Dologidő a HR szolgáltatások területén egy dinamikusan növekvő cég, melynek fő profilja a kiválasztás és a bérmunka. Az általános területektől kezdve - mint például a munkaerő közvetítés - az egészen speciális területekig mindent lefedünk - mint például az assessment center.

Tovább a gyakornoki pozíciókhoz »


Mit kínál a gyakornoki program?


A 3 hónapos gyakornoki idő alatt elsajátíthatod a toborzással, kiválasztással kapcsolatos főbb feladatokat, vagyis azokat az alapokat, amire későbbi karriered során nagy szükséged lesz.

Kezdetben a toborzásban vehetsz részt, megismerkedhetsz a HR szakemberek által használt rendszerekkel és módszerekkel. Megtanulhatod, milyen feladatai vannak egy HR-esnek toborzás során. Csak a motivációdon, képességeiden és felelősségvállalásodon múlik, hogy milyen komoly feladatokkal bízunk meg. Később lehetőséged lesz betekinteni a kiválasztási folyamatba is. Előszűrheted a jelentkezőket telefonos interjú keretén belül, részt vehetsz a személyes interjúk szervezésében és lebonyolításában is.

Ez garantáltan nem a kávéfőzős gyakornoki hely!

Kálmán Dóra

Kihívás. Mélyvíz. Lendület. Fejlődés. Ezek azok a szavak, amelyek elsőként eszembe jutnak, ha mesélek arról a helyről ahol 2013 szeptemberében még gyakornokként kezdtem, most pedig HR tanácsadóként dolgozom. Túlzás nélkül állíthatom, hogy hatalmas fejlődésen és változáson estem keresztül mind szakmailag, mind hozzáállásban, mind pedig személyiségben az első gyakornokként itt töltött napom óta.

Horváth Dóra

Szakmai fejlődés, tréningek, céges rendezvények és iszonyatosan jó hangulat. Ezek jutnak először eszembe, ha megkérdezik miért is érdemes gyakornoknak jelentkezni. Már az első nap éreztem, hogy ez lesz az hely, aminek rengeteget fogok köszönni. Így is lett. Emiatt csak bátorítani tudok mindenkit, hogy lépjen ki a komfort zónájából és jelentkezzen, mert ezáltal csak több lehet.

Ki vehet részt a gyakornoki programban?


Akkor jelentkezz hozzánk, ha:

 • Folyamatban levő (felsőfokú, szakirányú) tanulmányodat folytatod,
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezel,
 • Jó kommunikációs készséggel vagy megáldva,
 • Erős affinitást érzel a szakma iránt

Mik lesznek a feladataim?

A gyakorlat során olyan feladatokra számíthatsz, mint:

 • Jelentkezők önéletrajzainak szűrése
 • Állás hirdetések szerkesztése
 • Telefonos interjúztatás
 • Interjúk szervezése, megfigyelése, lebonyolításában való részvétel
 • Tesztek iratása jelentkezőkkel
 • Tesztek kiértékelése
 • Kapcsolattartás megbízókkal
 • Adminisztráció
Összességében attól függ, hogy milyen gyakornoki pozíciót választasz.

Miért éri meg jelentkeznem?

Aki sikeresen teljesíti a gyakorlati időt és megfelel a szempontjainknak, annak HR tanácsadóként munkalehetőséget tudunk biztosítani irodáinkban. Mindemellett igazolást állítunk ki az egyetemed felé, tehát végezheted nálunk a szakmai gyakorlatodat.

Hogyan kell jelentkeznem?

Először is be kell regisztrálnod magad a Dologidő adatbázisába, majd utána egy gombnyomással jelentkezni a gyakornoki pozícióink egyikére. A gyakornoki állásainkat itt találod »
A pályázathoz be kell nyújtanod az önéletrajzodat és egy motivációs levelet. Az önéletrajz és motivációs levél írásakor vedd figyelembe az erre vonatkozó általános szabályokat és lehetőleg saját szerkesztésű önéletrajzot küldj (ne sablont). Menj tovább a jelentkező oldalra, ahol megtudhatod mi vár rád a jelentkezés után és találsz segítséget, hogyan regisztrálj.

Tovább a gyakornoki pozíciókhoz »