Jelenlegi hely

Munkaerő kölcsönzés

A munkaerő kölcsönzés az, ami meghozza Önnek a várva várt rugalmasságot a foglalkoztatásban. A termelését, üzletmenetét mindig a megrendelésekhez tudja igazítani anélkül, hogy embereket kellene felvennie vagy elbocsájtania. Mi megkeressük a megfelelő embereket Önnek, sőt a papírmunkát is mi végezzük!

Beszéljünk személyesen!

Kérjen időpontot és tanácsadónk felkeresi Önt egy ingyenes konzultációval.

A munkaerő kölcsönzésről

A más néven bérmunkaként is emlegetett munkaerő kölcsönzés egy hármas jogviszonyon alapul, mely során a munkavállaló, a kölcsönbeadó és a kölcsönbevevő a szereplők. A munkavállalóval így nem Ön köt munkaszerződést, hanem mi. A munkavállalók azonban csak technikailag a mi alkalmazottaink, a valós munkavégzés Önnél történik és az utasítási jogköröket is Ön gyakorolhatja. Ez azért előnyös Önnek, mert bármikor rugalmasan változtathatja a létszámot, illetve megegyezés szerint mi viselhetjük a kockázatokat is (szabadság, táppénz, stb.).

a munkaerő kölcsönzés hármas jogviszonyaábra: a munkaerő kölcsönzés hármas jogviszonya

Munkaerő kölcsönzési szolgáltatásunk

A normál munkaerő kölcsönzési szolgáltatásunkkal többé nem fog gondot jelenteni a munkaerő szükséglet változása. Cégében mindig rendelkezésre fog állni a szükséges létszám. Nem kell többet a munkavállalók papírmunkájával sem foglalkoznia, hiszen azt is mi végezzük.

Kiemelt figyelem a mindennapokban

Partnerünkként Ön kiemelt figyelmet kap tőlünk. Egy dedikált szakértő projektvezető segíti az együttműködésünket a munkaerő kölcsönzésben nap, mint nap. Sőt, bizonyos létszám felett biztosítunk egy on site managert is, aki az Ön telephelyén segít a munkavállalóknak a tájékozódásban, ügyintézésben és a mindennapokban.

Szakértő kiválasztás

A munkaerő közvetítéssel együtt Ön profitálhat a HR tanácsadóink szakértelméből is, hiszen nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink végzik a toborzást. Így garantáltan a legmegfelelőbb munkavállalókkal dolgozhat, ezáltal csökken a fluktuáció.

Rugalmas foglalkoztatás

Fluktuáció csökkentés

Kiemelt kapcsolattartás

Szakértő kiválasztás

Gyorskölcsönzési szolgáltatásunk

Gyorsan van szüksége munkaerőre? Rövid időre vagy szezonálisan kell csak megemelkedett létszám? A gyorskölcsönzési szolgáltatásunk segítségével egyik napról a másikra, költséghatékonyan csökkentheti vagy növelheti a dolgozók létszámát. Mindez nem jelent sem adminisztrációs többletet, sem egyéb kötelezettséget. Ahogy a normál munkaerő kölcsönzés esetében, úgy itt is: Ön csak a ledolgozott órák után fizet.

Inkubátor szolgáltatás

Inkubátor szolgáltatásunk során a munkavállalókat Önök meghatározott ideig munkaerő kölcsönzés keretein belül foglalkoztatják, majd utána egy tapasztalt, a szervezetükbe már beilleszkedett dolgozót vehetnek saját állományukba. Ezt a módszert beépíthetik a jutalmazási rendszerbe, de akár a munkaerő közvetítés díjának kiváltására is alkalmas. Inkubátor szolgáltatásunk esetén Önök ugyanis szintén hozzáférnek tanácsadóink tudásához és tapasztalataihoz, hiszen nagy figyelmet fordítunk minden egyes munkavállaló kiválasztására.

Kérjen ajánlatot!

Tanácsadónk személyesen keresi fel Önt egy díjmentes tanácsadással és igényfelméréssel.