Jelenlegi hely

Kiválasztási folyamatunk

Függetlenül attól, hogy munkaerő közvetítésben vagy munkaerő kölcsönzésben kínálunk egy adott pozíciót, a legtöbb esetben ugyan azok lépések várnak egy munkavállalóra a kiválasztás során. A pozíciótól függően azonban lehetnek eltérések. Az alábbiakban egy általános folyamatot próbáltunk meg ábrázolni.

 • 1

  Jelentkezés

  Minden esetben valamilyen módon jelentkezni kell hozzánk arra a munkára, amit valamilyen felületen (weboldalunkon, plakáton, szórólapon, facebookon, stb.) látott. További útmutatást a jelentkezéshez itt talál »

 • 2

  Jelöltek előszűrése

  A beérkezett jelentkezőket tanácsadóink egyenként átnézik és kiválasztják azokat, akiket önéletrajzuk alapján alkalmasnak találtak az adott pozícióra. Ezen a ponton, akik nem jutottak tovább e-mailes értesítést kapnak, a továbbjutókkal pedig személyesen egyeztetnek időpontot.

 • 3

  Teszt írás (nem minden esetben)

  Bizonyos munkák esetében az előszűrést követően egy tesztírásra kerül sor. Ennek nehézsége és fajtája minden esetben az adott munkától függ. Az állásajánlatban külön feltüntetjük, ha tesztet kell írni.

 • 4

  Interjú a Dologidő tanácsadójával

  Azokkal, akik sikeresen vették az eddigi akadályokat, egy személyes elbeszélgetésre hívjuk be. A pozíciótól függően ez is többféleképpen folyhat. Az interjúkhoz az Oktatási anyagaink nyújtanak segítséget és olyan hasznos tanácsokkal látják el, ami megkönnyíti az álláskeresést. Tovább az oktatáshoz »

 • 5

  Interjú a megbízónkkal

  Főleg a munkaerő közvetítés keretein belül felkínált pozícióknál gyakori, hogy felvétel előtt a partnerünk is szerene interjút folytatni a jelölttel. Ilyenkor minden esetben támogatjuk Önt, tanácsadóink hasznos információkkal látják el a felkészüléshez vagy adott esetben el is kísérik.

 • 6

  Felvétel

  Azoknak a jelölteknek, akik sikeresen szerepeltek, pozíciót kínálunk. Munkaerő közvetítés esetén Ön ilyenkor a partnerünkkel fog szerződést kötni és a közös munkánk véget ér. Munkaerő kölcsönzés esetében átveszi Önt egyik projektvezetőnk, aki minden tudnivalóval ellátja és megkezdődik a szerződéskötés folyamata.